Jb. Bussink Deventer Koekwinkel

Jb. Bussink Deventer Koekwinkel

De Deventer Koekwinkel is een begrip. Niet alleen in Deventer, maar ook in de rest van Nederland en daarbuiten. Toeristen die de Hanzestad bezichtigen, brengen zonder meer een bezoekje aan dit authentiek stukje Deventer. Dit Charles Dickens-achtige winkeltje vol lekkernijen uit grootmoeders tijd doet u met recht watertanden. Natuurlijk vindt u alle originele producten van Jb. Bussink in ons assortiment, maar daarnaast ook allerlei andere authentieke lekkernijen zoals Oudhollands snoepgoed, chocolade en butter fudge. Dit knusse winkeltje is altijd een bezoekje waard, ook als u alleen maar even wilt rondneuzen en de tijd van weleer wilt ruiken, proeven en ervaren.

Banner Banner Banner

Deventer Koekwinkel, Brink 84

Het pand waarin de Deventer Koekwinkel is gevestigd dateert van ongeveer 1850 en sinds 1958 is Jb. Bussink er in gevestigd. In het winkelgedeelte was voor die tijd een sigarenwinkel gevestigd. De rest van het pand werd bewoond. Het hele pand zit vol met originele details. Brengt u een bezoekje aan de Deventer Koekwinkel, neem dan vooral de gelegenheid om rustig even rond te kijken en de vele oude reclamematerialen en andere originele Deventer Koek-souvenirs te bewonderen.

Traditionele Deventer Koeken.

Deventer en koek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al meer dan 428 jaar wordt de wereldberoemde kruidkoek in deze historische Hanzestad gebakken. Jb. Bussink is de enige koekbakker die tot op de dag van vandaag de echte Deventer Koek bakt, volgens een eeuwenoud en nog immer geheim recept. Liefhebbers van Deventer Koek komen nog altijd van heinde en ver naar het knusse Deventer Koekwinkeltje voor hun favoriete lekkernij. Wilt u Deventer Koek kopen, bezoek dan onze winkel, of bestel ze in onze webshop. Hier vindt u tevens mooie cadeaupakketten, oud-hollandse producten en Deventer souvenirs. Jacob Bussink - Echte Deventer Koek sinds 1593 Een authentieke koekbakker met een lange historie, onlosmakelijk verbonden met Hanzestad Deventer. Jb. Bussink is de maker van de wereldberoemde Deventer Koek.

Jb.Bussink koek en Deventer Souvenirs.

In onze winkel verkopen wij onze Jb.Bussink Deventer koeken in alle soorten en maten. Tevens verpakken wij alles in mooie, sfeervolle, cadeauverpakkingen. Naast ons eigen assortiment Deventer koek, verkopen wij ook mooie souvenirs uit Deventer. Als echte Deventenaar kan je hier los gaan op alle Deventer artikelen. Maar bezoek je Deventer als toerist, dan ben je hier zeker op de juiste plek. Bezoek onze bovenetage voor al onze nostalgische Ot&Sien en Aap-Noot-Mies artikelen.

Banner Banner Banner

Nieuwsbrief

Aanbiedingen, tips en nieuws ontvangen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven